Investera i sjuk vård?

Den privata nätbaserade vårdmarknaden ger dig som söker snabba cash en bra möjlighet till investering. Dr BRY international Holding CO är öppna för nya investerare. Vi kan erbjuda fördelaktiga placeringsupplägg. Bolagets registrering på Caymanöarna ger goda möjligheter att du får hantera din investering i lugn och ro.

Då vårt främsta mål är att tjäna pengar är vi öppna för alla typer av investerare. I vår värld är det pengar på banken som gäller.

Så är du en oljeshejk, ett statligt Kinesiskt bolag eller ett familjeföretag i Colombias djungel välkomnar vi dig gärna till familjen.

Eller?

Nej. Så är det givetvis inte. Dr BRY är inte ett riktigt vårdföretag (vilket vi hoppas att du redan förstått). Detta är en del av arbetet för en bättre Hälso- och sjukvård som Vänsterpartiet driver i landets regioner.

Vi ser med stor oro på hur hela den svenska sjukvården styrs enligt marknadens principer och att privata aktörer tar över allt större delar. Vi vill ha en sjukvård som fungerar för oss alla och som ges efter behov. Utan marknadens lagar och vinstintressen.

Vill du läsa mer om vår kampanj: vansternivarden.se